notícies

algunes notícies

Detinguts dos menors per agressió sexual a una noia de 15 anys

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos menors d’edat per l’agressió sexual a una noia de 15 anys durant la revetlla de Sant Joan a Palamós, un municipi de 17.740 habitants de la província de Girona.

Dia internacional contra el bullying

El Dia internacional contra l’assetjament escolar, es commemora el 2 de maig. Es tracta d’una campanya de conscienciació sobre aquest greu problema, que afecta escolars a tot el món.

Quatre menors, en coma etílic a la festa dels 'cinquens' de Lloseta

Diversos menors d’edat han estat traslladats aquest dissabte a l’Hospital d’Inca per intoxicacions etíliques en la festa dels Quintos de Lloseta, celebrada a la nit de divendres.

Balears registra pràcticament un cas d'assetjament escolar cada dia

L’aspecte més destacat del curs passat ha estat l’increment de demandes d’assessorament. Aquest increment es deu, en bona part, al reforç de personal i a l’oferta d’atenció i formació que ha posat en marxa l’Institut

Detenen un menor després d'agredir la seva mare

El jove, de 15 anys, va proferir amenaces i va arribar a trencar la porta del dormitori on es va refugiar la seva progenitora davant l’actitud violenta del seu fill.

L'alarmant augment de consum de drogues en menors de Balears

Les conclusions de l’enquesta revelen que Balears es troba entre les comunitats en què més ha augmentat el consum de tabac i de cànnabis en la franja d’edat de menors entre els 14 i els 18 anys.

Left Menu IconMenú
Right Menu IconMenú